Referenssit

Tervetuloa KLT-Urakointi referenssi sivulle!

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä täällä valikoiman projekteja ja töitä, joita olemme suorittaneet asiakkaillemme vuosien varrella. KLT-Urakointi  Oy on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia elementtisaumausta- ja sisäsaumaukset ja olemme rakentaneet maineemme laadusta, ammattitaidosta ja asiakastyytyväisyydestä.

Tällä sivulla löydät esimerkkejä erilaisista projekteista, joita olemme toteuttaneet eri asiakkaillemme. Projektit vaihtelevat pienemmistä remonteista suurempiin rakennusurakoihin, ja olemme työskennelleet monenlaisten rakennustyyppejen parissa. Haluamme näyttää, miten voimme tuoda visiot elämään ja luoda toimivia, kauniita tiloja.

Jatkamme jatkuvasti uusien projektien lisäämistä referenssisivullemme, joten voit seurata sivustoamme saadaksesi lisää inspiraatiota ja nähdäksesi uusimmat työmme. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai haluat lisätietoja palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Olemme täällä auttaaksemme sinua toteuttamaan unelmasi kodin tai liiketilan suhteen.

Kiitos, että käytit aikaa vierailla referenssi sivullamme, ja toivomme, että löydät sen informatiiviseksi ja innostavaksi!


Vanbronniitty

Kahvipapu ja Presso

Ainolan Parkkihalli 

Isorobertinkatu 23

Mekaanikko

Tammisaaren uimahalli

Kaisaniemen sisäänajoramppi

As Oy Prenikka ja As Oy Paraati

As Oy  Vanbronpolku julkisivu ja sisäpuolen saumaus

Kulttuurikasarmi Helsinki